top of page
  • Foto van schrijverFleur van der Sanden

SKILZ, samen sterker voor betere langdurige zorg

De afgelopen tijd is Relevant Rohlof bezig geweest met het realiseren van de website voor de Stichting Kwaliteitsimpuls Langdurige Zorg (SKILZ). SKILZ werkt samen met grote partijen in de langdurige zorg aan het continu en structureel verbeteren van de kwaliteit van deze zorg. De website brengt het verhaal en de uitdagingen van SKILZ tot leven en geeft een gezicht aan de medewerkers.In nauwe samenwerking met de grafische vormgevers van VRHL realiseerden we eind 2020 naast de website ook de corporate PowerPoint, richten we de LinkedIn Company Page en lanceerden we SKILZ onder haar stakeholders via de eerste nieuwsbrief.


Wij zijn trots op het resultaat, de website is live!

Ook in 2021 blijven wij het verhaal van SKILZ vertellen. Met interviews met de leden van de werkgroepen, nieuwsbrieven, blogs en de publieksvriendelijke versies van de kwaliteitsinstrumenten (in ontwikkeling).


Wil jij net als SKILZ een (nieuwe) website neerzetten die jouw verhaal vertelt in woord en beeld? Wij helpen je graag jouw propositie scherp onder woorden te brengen en jouw boodschap zichtbaar te maken bij jouw doelgroepen. We gaan graag met je in gesprek!

Comments


bottom of page