top of page

Smart Content - Contentcreatie 

Vertel je eigen verhaal

Relevant worden, relevant blijven

Contentcreatie

Content die je raakt

De beste content is content die je raakt. Emoties oproept, je aan het denken zet en aanzet tot actie. De beste content is content die je niet kunt negeren, die je nieuwsgierig maakt en je verleid tot meer. Die content is relevant.

Elke keer weer

Relevante content ontstaat niet zomaar. Je moet er goed over nadenken, een strategie bepalen, investeren. En dan nog kost het moeite, inlevingsvermogen, creativiteit en doorzettingsvermogen. Elke keer weer. Geen wonder dat veel organisaties moeite hebben telkens weer de nieuwsbrief te vullen of wekelijks interessant bedrijfsnieuws te verspreiden via social media. Of in gesprek te gaan met potentiële klanten naar aanleiding van de wekelijkse blog.

Online en offline

Het Smart Content Abonnement verzekert onze relaties van een continue stroom relevante content. En die content creëren we zelf. We schrijven artikelen, persberichten, social media posts, jaarverslagen, blogs en nieuwsbrieven. Voor online en offline gebruik. We ontwikkelen samen met onze partners Graphic Invention, Vandenberg en VRHL video-scripts, huis-aan-huis magazines, templates, whiteboard animaties, visuals, websites en apps. We creëren online e-participatie platforms, presentaties en helpen relaties via ghostwriting hun gedachten op papier te zetten. 

Met effect

Goede content staat niet op zichzelf. Het draagt bij aan de doelen van de organisatie en lokt een reactie uit. Daarom monitoren we het effect van de middelen die we creëren en de kanalen waarop ze worden ingezet. Vanuit een gedegen communicatiestrategie

bottom of page