top of page

Relatiemanagement - Netwerken

Relevant worden, relevant blijven

Netwerken

Wie kent het niet; het gevoel dat je "moet" netwerken tijdens borrels en evenementen. Dat je iemand die je helemaal niet kent, zou moeten aanspreken. En waar moet je het dan over hebben? Dat werkt natuurlijk niet! 

Het geheim van netwerken is dat je haast niet merkt dat je aan het netwerken bent. Iedereen knoopt namelijk relaties aan. Dat doe je vooral met mensen die je aardig vindt. Want van mensen die je aardig vindt, krijg je energie. En die mensen vind je overal: op school, op de werkvloer, tijdens het sporten, bij een training of in je projectgroep.

Activeer je netwerk

Om als bedrijf verder te kunnen groeien is het netwerk cruciaal. Niet alleen in de zoektocht naar opdrachtgevers, maar zeker ook voor het vinden van nieuwe collega’s. Dat begint met een vrijblijvende kop koffie en leidt tot een "community" van gelijkgestemden, die elkaar treffen tijdens evenementen, een lunch of een online forum. Wij helpen je graag om dat netwerk te activeren en te blijven activeren.

Op dit moment organiseren wij een serie netwerkworkshops voor ICT Group. Benieuwd geworden? ​Wij denken graag met je mee!

bottom of page