top of page

Relatiemanagement - Duurzaam relatiemanagement

Relevant worden, relevant blijven

Duurzaam relatiemanagement

Waardevolle contacten opbouwen, onderhouden en gericht uitbreiden, liefst met strategische relaties, dat is de kern van duurzaam relatiemanagement. 

Bij Relevant Rohlof brengen we mensen bij elkaar voor de lange termijn. Als vertegenwoordiger van onze klanten fungeren we als aanspreekpunt, verzamelpunt, gids, organisator en initiator van nieuwe initiatieven en gerichte sales- en marketingactiviteiten. 

 

Ons doel is om de buitenwereld te laten zien dat onze klant een onmisbare, volwaardige en unieke samenwerkingspartner is. 

 

Dat doen we door samen met de klant het netwerk in kaart te brengen en gericht uit te breiden. Door randvoorwaarden te scheppen en gezamenlijk naar kansen te zoeken. Door de positionering aan te scherpenonline en offline communicatiemomenten te creëren en goed te registreren wat dat allemaal oplevert. 

 

Duurzaam relatiemanagement bedrijven wij voor klanten waar kwaliteit en klantgerichtheid topprioriteiten zijn. Waar accuratesse en betrouwbaarheid in het DNA zit en waar een hoge klanttevredenheid geen cijfer is, maar een mindset. 

 

Dat doen we al sinds 2017 voor Mett, binnenkort ook voor jou?

bottom of page