top of page
  • Foto van schrijver Natalie Rohlof

Relevant Rohlof organiseert 1e Crypto Delta Meet-up van 2020

Sinds begin 2020 ondersteunt Relevant Rohlof Crypto Delta met een Smart Content Abonnement. Deze stichting brengt de traditionele financiële wereld samen met de nieuwe digital asset industrie. Doel is een Nederlands ecosysteem te creëren voor de uitgifte van digital assets, gebaseerd op blockchain technology.


Namens de stichting verzorgt Relevant Rohlof alle communicatie met de leden en organiseren we evenementen. Afgelopen donderdag 13 februari was de eerste Meet-up van het jaar bij PwC in Amsterdam. Vertegenwoordigers van De Nederlandse Bank, ondernemers en diverse advocaten- en accountancykantoren gingen met elkaar in discussie over wet- en regelgeving in de wereld van crypto currencies, crowd funding en Security Token Offerings.


Een interessante middag met een mooie opkomst, levendige discussie en een gezellige borrel. Dat smaakt naar meer, gelukkig organiseert Relevant Rohlof volgende maand weer een Meet-up!


Wil jij net als Crypto Delta meer structuur aanbrengen in je communicatie? Zodat zaken nu echt eens gaan gebeuren? Neem dan contact op!
Comments


bottom of page