top of page
  • Foto van schrijverLejla Sejfic

Ontmoet onze nieuwe Junior Web Redacteur!

Inmiddels heeft Fleur van der Sanden haar vleugels uitgeslagen en het stokje overgedragen aan Lejla Sejfic. Nadat Lejla bijna heel het jaar in Spanje heeft gewoond, verruilt ze de salmón, sangria en siestas in voor al het genot dat de Lage Landen te bieden hebben: regen, regen… En nog eens regen? Gelukkig is het de tijd van het jaar om gezellig en warm binnen te zitten onder het genot van een kop thee. Zowel voor Spanje als voor Nederland valt dus wat te zeggen. Benieuwd of Lejla hier ook zo over denkt? Lees dan verder!
‘Hoi! Ik ben Lejla, 23 jaar oud en ik ben sinds oktober dit jaar werkzaam bij Relevant Rohlof als Junior Web Redacteur! Het grootste deel van 2022 woonde ik in Spanje en heb ik genoten van de Spaanse zon en de relaxte mentaliteit daar. Eerst in Madrid, waar ik mijn studie heb afgerond, en daarna in Barcelona, bij mijn zus die daar al jarenlang woont. Toen ik terugkwam in september heb ik mijn diploma Bachelor Psychologie Kind en Jeugd aan de Universiteit van Utrecht mogen ophalen. Op dit moment heb ik een tussenjaar waarin ik verschillende soorten praktijkervaringen op ga doen. Echt een soort verkenningsjaar dus, vanwege mijn brede interesses. Ondanks dat ik een andere achtergrond heb in de kinderpsychologie, vond ik communicatie altijd al interessant. Schrijven en content maken, heb ik veel naast mijn studie gedaan en daarom vind ik het ontzettend leuk dat ik bij Relevant Rohlof de kans heb gekregen hier écht verder in te groeien! Daarnaast werk ik ook nog als individuele- en groepsbegeleider, hou ik de Instagram bij van Holi Habits én ben ik vrijwilliger bij de AllesOke? Supportlijn. Ik ben echt het gelukkigst als ik de wereld van communicatie en marketing met de wereld van de zorg en psychologie kan combineren. En het maakt voor mij dan niet uit waar: Spanje, Nederland of ergens anders. Ik ben blij dat ik weer terug ben in Nederland en ik kijk er enorm naar uit om veel te gaan leren bij Relevant Rohlof de komende tijd!’


Bij Relevant Rohlof werken we samen met organisaties zoals AQUON, Waternet, Mett en WPS Parking Solutions. We bieden onder andere redactionele ondersteuning bij aanbestedingen, versterken relaties met partners en klanten en versterken de positionering van diverse opdrachtgevers. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op.

Comments


bottom of page