top of page
  • Foto van schrijver Natalie Rohlof

Communicatieverhaal Halen: spraakmakende verhalen over communicatie

Het delen van goede verhalen is van alle tijden. Ervaringen delen en leren hoe anderen het aanpakken, dat beschrijft Arjen van Leeuwen al jaren in zijn boekenserie Communicatieverhaal Halen. Maar in de coronacrisis werd het delen van verhalen misschien wel nog belangrijker. We konden elkaar niet fysiek ontmoeten en dat had flinke impact, zakelijk en privé. Hoe we dat als communicatieadviseurs hebben ervaren staat centraal in de 2021-2022 editie van het boek. Relevant Rohlof schreef namens Mett 2 verhalen over communicatie en participatie in crisistijd.

Voor het boek interviewde Natalie Rohlof José Geertsema en Linus Wiggers van de Nationale Zorgreserve over hun ervaringen met de Zorgreservisten, een community waar gediplomeerde, ervaren verpleegkundigen met elkaar ervaringen delen en zich op kunnen geven om bij te springen in ziekenhuizen en zorginstellingen. De regie ligt bij de zorgreservist zelf en dat is voor iedereen even wennen.....


Het tweede verhaal in het boek gaat over Samen 's-Hertogenbosch, het participatietraject voor Project Station Oost dat in maart 2020 startte. Midden in Brabant, in het hart van de eerste coronagolf. Het werd een prachtig verhaal over online informatiebijeenkomsten, de kracht van YouTube en onverwachte successen.


Het boek is binnenkort overal te koop, wil je alvast een exemplaar ontvangen, neem dan contact op!

Comments


bottom of page