top of page
  • Foto van schrijverNatalie Rohlof

De Schijf van Fief nu beschikbaar!


Vandaag is een bijzondere dag. Na meer dan een jaar voorbereiden, onderzoeken, schrijven, redigeren, ontwerpen, discussiëren, bewerken, opmaken en produceren, is het zover: De Schijf van Fief is nu verkrijgbaar!

Een veranderd eetpatroon met grote gevolgen

Er missen steeds meer belangrijke voedingsstoffen in het menu van onze kinderen, door een veranderd eetpatroon in de afgelopen decennia. Voedingsadviezen als “vet vermijden” of “alleen nog plantaardige voeding eten” hebben ons danig op het verkeerde been gezet. Ons voedingspatroon en dat van onze kinderen is uit balans. Dit heeft ertoe geleid dat we op steeds jongere leeftijd welvaartsziekten krijgen, zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes.

Praktisch en informatief handboek

De hoogste tijd voor een praktisch en informatief handboek voor ouders, om hen de mogelijkheid te geven hun kinderen de juiste voedingsstoffen in de juiste balans te geven, en hiermee hen een optimale start te geven. In De Schijf van Fief legt auteur Cécile Scheele uit hoe we ons voedingspatroon weer terug kunnen brengen naar een gezond evenwicht, op basis van de vele voedingsonderzoeken van haar vader dr. C.W. Scheele. Het boek is een wetenschappelijk antwoord op de huidige misvattingen over voeding.

De meest optimale start

Het doel van De Schijf van Fief is om welvaartsziekten een halt toe te roepen door je kind vanaf de eerste dag de meest optimale start te geven. En dat begint bij goede voeding. In De Schijf van Fief vind je daarom uitgebreide kennis over voedingstoffen die je kind nodig heeft. Met praktische tips voor alle groeifasen, expert talks en recepten. Met leuke (voorlees)verhalen en inspiratie om je kind bij deze levensstijl te betrekken.

Nu te bestellen

De Schijf van Fief wordt in eigen beheer uitgegeven en is vanaf vandaag beschikbaar bij een select aantal (boek)winkels. Het boek (€ 36,95, ex. verzendkosten) is ook te bestellen door een email te sturen aan: schijfvanfief@goodbrandz.nl.

Lees meer over de totstandkoming van het boek op de Facebook-pagina van de Schijf van Fief.

Voor De Schijf van Fief verzorgde Relevant Rohlof de eindredactie en brachten we diverse partijen bij elkaar. Heb jij ook plannen om een boek te schrijven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

bottom of page