top of page
  • Foto van schrijverNatalie Rohlof

De Schijf van Fief in productie


Na een jaar voorbereiding is De Schijf van Fief, het handboek voor gezond eten voor kinderen in de groei afgelopen week in productie gegaan bij Ecodrukkers in Nieuwkoop.

In het boek schetst Cécile Scheele de oorzaak en opkomst van welvaartsziekten als diabetes type 2, obesitas en hart- en vaatziekten. 'Jong geleerd is oud gedaan' blijkt bijzonder van toepassing op ons voedingspatroon. Door als ouders meer balans aan te brengen tussen koolhydraten, vetten en eiwitten en suiker te laten staan, leren we kinderen al op jonge leeftijd een gezond voedingspatroon aan.

Zaken als E-nummers, aminozuren en de rol van het groeihormoon worden op laagdrempelige wijze uitgelegd in dit prachtig opgemaakte boek. Het bevat praktische tips, makkelijke recepten per leeftijdscategorie en een haalbaar stappenplan op weg naar gezonde groei.

Relevant Rohlof was nauw betrokken bij de tot stand koming van het boek en verzorgde de eindredactie. Het boek is vanaf 5 juni verkrijgbaar en alvast te bestellen door een mail te versturen aan cecile@goodbrandz.nl.


bottom of page