top of page
  • Foto van schrijverNatalie Rohlof

Atos zoekt Young Graduates


Sinds begin 2019 is Relevant Rohlof, samen met Vandenberg Concept, Design en Online verantwoordelijk voor de wervingscampagne van Atos Nederland. Atos zoekt Young Graduates die zich willen ontwikkelen op het vlak van consultancy, Big Data, security, block chain en kunstmatige intelligentie.

Relevant Rohlof begeleidde Atos bij het formuleren van de contentstrategie, het ontwikkelen van persona's en het opstellen en uitvoeren van de contentkalender. Samen met Vandenberg Concept, Design en Online ontwikkelden we een pakkende campagne met diverse middelen.

De campagne startte met de lancering van 3 wervingsvideo's. Starters bij Atos vertellen daarin over de kansen die ze krijgen en de ontwikkeling die ze doormaken. Vanaf het voorjaar van 2019 zet Atos in op korte termijn recruitment en lange termijn brand awareness.

Via de website van Atos, Magnet.Me, Facebook, LinkedIn en Instagram kun je meer te weten komen over de vacatures bij Atos.

Worstel jij ook met arbeidsmarktcommunicatie? Of lukt het je niet jouw doelgroep effectief te benaderen? Wij helpen je graag.

Neem contact op!

bottom of page