top of page
  • Laura Messina

Wij zoeken een junior web editor!


Binnenkort ga ik afstuderen en komt mijn bijbaan als junior web editor bij Relevant Rohlof vrij. Wekelijks ben ik ongeveer 8 uur bezig met het schrijven en plaatsen van social media posts, nieuwsbrieven en artikelen, het maken van analyses en het geven van communicatieadvies. Ik werk voor zowel Relevant Rohlof zelf (ik schrijf bijvoorbeeld artikelen voor de website) als voor een hele hoop toffe klanten.

Wil jij mijn baan overnemen? Dan is het ideaal als je communicatie of marketing (HBO/WO) studeert, want deze bijbaan is perfect te combineren met je studie. Je werkt een paar uur per week op kantoor in Culemborg, maar kunt een hele hoop taken ook gewoon vanuit huis doen. Heb je ervaring met Mailchimp en WordPress? Dat zou top zijn, anders is het ook geen probleem: dat heb je zo geleerd.

Waarom ik je deze bijbaan aanraad:

  • Omdat het super leerzaam is! Zeker als je studeert maar nog weinig ervaring hebt in de communicatie/marketing-branche ga je hier heel veel van opsteken.

  • 6 tot 8 uur werk per week is perfect te combineren met je studie.

  • Flexibel werken: je kunt in principe van week tot week bekijken op welke dag je op kantoor werkt en wat je eventueel thuis wil doen - ideaal wanneer je studierooster nog wel eens verandert. Ook qua tijden valt er altijd wel te schuiven :)

  • Je veel kansen krijgt om nieuwe dingen op te pakken en te leren.

  • Natalie altijd goede feedback geeft en niet bang is om je verantwoordelijkheid te geven.

  • Het superleuk is om je eigen ideeën en teksten gepubliceerd te zien.

  • Er de komende tijd hele toffe projecten aan zitten te komen!

We hebben natuurlijk nog veel meer te bieden. Spreekt dit je aan, of ken je iemand voor wie deze bijbaan wel wat is? Je mag mij altijd een berichtje sturen (laura.messina@relevantrohlof.nl), of je kunt direct mailen naar natalie.rohlof@relevantrohlof.nl. Wie weet tot binnenkort!

bottom of page