top of page
  • Foto van schrijverNatalie Rohlof

Promotiecampage INretail van start


Hoera, ik heb een winkel! onthult de fijne kneepjes van retailmarketing. Elk aspect komt aan bod, of het nu gaat om assortiment, locatie, promotie, personeel of de beste manieren om mensen te verleiden.

In opdracht van innovator en inspirator Harry Bijl van brancheorganisatie INretail, produceerde Relevant Rohlof eind 2017 samen met Vandenberg Concept, Design & Online dit leerzame en praktische boek over 10 succesfactoren in retail. Het boek bevat handige lijstjes, tips, ervaringsverhalen etc voor retailers, maar wordt ook gebruikt voor onderwijs en trainingen.

Begin 2019 startte een promotiecampagne om het boek ook bij niet-leden van INretail onder de aandacht te brengen. De geïntegreerde campagne bevat een mooi verzorgde offline mailing en een online advertentiecampagne op LinkedIN, RetailNews en RetailTrends.

Relevant Rohlof verzorgde de strategie, media-inkoop en copy, Vandenberg was verantwoordelijk voor het online en offline design.

bottom of page