top of page
  • Foto van schrijverNatalie Rohlof

Handboek Op de groei! in de steigers


Eind dit jaar brengt Cecile Scheele een boek uit over gezonde voeding voor kinderen. Een praktisch boek vol tips & tricks. Met nieuwe informatie over een goede voedingsbalans voor een optimale groei van je kind. Wetenschappelijk onderbouwd op basis van jarenlang voedingsonderzoek van de vader van Cecile.

Afgelopen vrijdag werd de aftrap gegeven voor het nieuwe handboek Op de groei! Via de Facebookpagina @Handboekopdegroei vraagt Cecile moeders (en ook vaders!) onderdeel uit te gaan maken van dit boek door informatie te delen en brandende vragen en grappige anekdotes voor te leggen.

Relevant Rohlof verzorgt de eindredactie van het handboek in wording en denkt mee over de social media campagne.

bottom of page