top of page
  • Foto van schrijverNatalie Rohlof

Sprankelende nieuwe website HZW


Een nieuw jasje voor HZW! HZW accountants & belastingsadviseurs combineert ervaring gecombineerd met een 'jonge-honden-mentaliteit'. En dat vraagt om dezelfde uitstraling; fris en tegelijkertijd professioneel.

Samen met Vandenberg Concept, Design & online realiseerde Relevant Rohlof een eigentijdse website met bijpassend logo. Op de nieuwe website stelt HZW haar klanten en medewerkers centraal en presenteert het zich als kennispartner voor personeelszaken, belastingadvies, audit en accountancy.

Relevant Rohlof verzorgde de content van de nieuwe website. Met interviews en creatieve copywriting wisten we het hart van HZW - de medewerkers en de klanten - te vangen.

Benieuwd hoe we dat doen? Laten we dan snel eens afspreken!

bottom of page