top of page
  • Foto van schrijver Natalie Rohlof

Podcastserie Bruisende Communities in première


Afgelopen woensdag ging de Podcastserie Bruisende Communities van Mett in premiere. Een serie van 4 podcasts waarvan de eerste 2 afleveringen nu te beluisteren zijn.


Kennis delen, overleggen met gelijkgestemden en samenwerken aan nieuwe inzichten, dat doen we steeds meer online. In Facebook- en Whatsapp-groepen of via Instagram. Maar die informatie is vaak vluchtig, als je het wilt terugzoeken kun je het vaak niet vinden. Een online community kan dan een uitkomst zijn. Maar wat is een online community eigenlijk en waarom zou je er een willen? Dat bespreekt podcast maker Carolien met Juliette van der Wurff van Mett tijdens de podcast serie Bruisende Communities.


Relevant Rohlof hielp Mett met de opzet en structuur van de podcastreeks. Een leuke serie waarbij Juliette telkens gasten ontvangt en met hen alle facetten van een bruisende communities bespreekt. In aflevering 2 gaat Juliette in gesprek met Jan de Boer van het Platform Uitkomstgerichte Zorg over de opstart van een community en de valkuilen die je tegenkomt.


De komende weken gaat Juliette nog in gesprek met Kirsten Wagenaar van Bind!Community Building over de taken en verantwoordelijkheden van een community manager. Ze sluit de podcast serie af met een dubbelinterview met Teunie Stoffelsen van de Spraakmakerscommunity en Yvonne van Vliet van Logeionline over activatie en de inzet van ambassadeurs.


Luister mee en laat ons weten wat je ervan vindt!
Comments


bottom of page