• Natalie Rohlof

Buitengewone mensen bij Handen in Huis


Het is zover. Na maanden voorbereiding gaat vandaag de site van Handen in Huis live.

Handen in Huis regelt met behulp van enthousiaste vrijwilligers in heel Nederland 24-uurs vervanging van mantelzorgers. Als vrijwilliger bij Handen in Huis maken mensen het mogelijk dat een mantelzorger er met een gerust hart even tussenuit kan.

Omdat Nederland vergrijst en we allemaal langer thuis moeten blijven wonen, neemt ook de druk op mantelzorgers toe. Vandaar dat Handen in Huis vanaf de zomer van 2017 flink inzet op het werven van nieuwe vrijwilligers.

Relevant Rohlof verzorgde samen met Graphic Invention, Sanctum Media en GetOud een compleet nieuw communicatieconcept, inclusief vernieuwde huisstijl, website en offline communicatiemateriaal. Vanaf vandaag zorgt Relevant Rohlof ervoor dat Handen in Huis online, via social media, paid advertising en PR, haar bereik vergroot en nieuwe vrijwilligers aan zich bindt.


24 keer bekeken
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Twitter Icon