• Natalie Rohlof

LOMD 2017: De Omgevingswet komt eraan!


Buiten was het 27 graden, binnen aangenaam koel. Op 22 juni was Natalie Rohlof van Relevant Rohlof namens Mett aanwezig op de Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD). Tijdens deze landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. De zevende editie van de LOMD vond ook dit weer plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. Het thema van deze LOMD was de Omgevingswet.

Als platform voor e-participatie en online dialogen is Mett een natuurlijke partij voor de meer dan 400 omgevingsmanagers, projectmanagers, gebiedsmanagers en communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen die de LOMD bezochten.

De sjoelbak was al een attractie op zich, maar razende reporter Hugo Zelders van Mett wist de aandacht van menig omgevingsmanager te trekken voor een interview over de impact van de Omgevingswet.


16 keer bekeken
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Twitter Icon